Coșul tău este gol acum!
Despre Noi
Informații
Despre miere
Mierea naturală produsă 100% în România, aleasă pe baza unor criterii stricte de calitate și igienă dar și a analizelor de laborator. Tehnologia folosită este strict tradițională, permițând ca procesul de omogenizare și îmbuteliere să fie controlat, produsul final păstrând calitatea mierii naturale românești.

Proprietăți utile ale mierei
- reglează procesele metabolice
- crește imunitatea
- îmbunătățește compoziția sângelui
- ajută la combaterea insomniei
- dă energie corpului, redă puterea
Ce facem?

Miere de apicultor
Apicultorii profesioniști au grijă de fermă și monitorizează toate procesele pentru a colecta miere la timp.

Grădina albinelor
Am construit o grădină foarte confortabilă, unde albinele noastre muncitoare produc miere și nectaruri locale.

Produse apicole
Si nu numai – produsele noastre sunt 100% organice, produse într-o fermă numai cu ingrediente naturale.
Cum producem mierea?

Fabricarea mierii este un proces complex
și este produsă în mai multe etape
Mierea este un produs natural obținut din nectarul florilor de către albinele melifere. Procesul de fabricare a mierii implică adunarea nectarului de către albine, transformarea acestuia în miere în interiorul stupului și depozitarea mierii în celulele din ramele de ceară.

01. Florile produc nectar si atrag albinele noastre
Adunarea nectarului de către albine, transformarea acestuia în miere în interiorul stupului.

02. Albinele colectează nectarul si il aduc la stup
Albinele secreționează enzime care transformă zahărul din nectar în glucoză și fructoză. Astfel, nectarul devine miere.

03. Albinele sigilează celulele cu ceară și prepară mierea
Albinele o acoperă cu o folie subțire de ceară pentru a o proteja și pentru a o conserva.

04. Colectăm produsul și îl pregătim pentru ambalare
Se îndepărtează ramele de ceară din stup și scot mierea prin centrifugare sau prin filtrare. Mierea este naturală, delicioasă și nutritivă.